Değerli Öğrenicilerimiz,

Bilindiği üzere ülkemizde ve tüm dünyada devam eden COVİD-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında YÖK Genel Kurulunda alınan karar gereği 2019-2020 bahar dönemi için yüz yüze olan tüm dersler sonlandırılmış ve eğitim öğretim faaliyetlerinin Uzaktan Eğitim yoluyla devam ettirilmesi karara bağlanmıştır.

Bu kapsamda üniversitemizdeki derslerle ilgili olarak Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Programı (AYDEP) sistemi ile uzaktan eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesine 30 MART 2020 tarihi itibariyle başlanmıştır.

Siz değerli öğrencilerimizin uzaktan eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanımınıza açılan AYDEP sistemi üzerinden derslerinizi takip edebilmeniz için, Üniversitemizce yapılacak duyuruları takip etmeniz büyük önem arz etmektedir.

Uzaktan eğitim faaliyetleri kapsamında ilgili Öğretim Elemanlarımızca sisteme yüklemeler başlamış olup, ayrıca yapılacak olan Canlı Yayın Dersleri için hazırlamış olduğumuz çizelgeye göre Canlı Yayın Ders saatlerinizi takip edebilirsiniz.

2020 Yılı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim (Senkron) Ders Programını İndirmek İçin Tıklayınız ...

Not: Ders programı haftalık olarak değişecektir. Öğrencilerimizin haftalık ders programını takip etmesi önemle duyurulur.