Başlattığı kalite yolculuğunu 2015 yılından bu yana başarıyla sürdüren ve bu süreci tüm birimleriyle Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alan ilk devlet üniversitesi olma unvanı ile taçlandıran üniversitemizde Gözetim Tetkik Süreçleri devam ediyor.

Fakültemizde, 18 Aralık 2019 tarihinde, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Kapsamında "Dış Değerlendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi. Toplantıya; Dekanımız Prof. Dr. Cemalettin İPEK, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hüseyin KURT, Dr. Öğr. Üyesi İsa KANİK, Fakülte Sekreterimiz Cemalettin ELİBOL, Birim Kalite Uzmanımız Şef Serkan BOZDAĞ ile TSE Kayseri İl Koordinatörülüğü tarafından  görevlendirilen  tetkikçi Yılmaz EMEKTAR, S. Selim ULAŞ ve Kalite Koordinatörlüğümüz personeli Şef Ersoy DOĞAN katıldı.