Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik kültürel oryantasyondan sonra idari ve akademik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Fakülte Öğrenci İşleri Sorumlusu Sn. Kamil Koç öğrenci işlerindeki süreç ve belgelere ilişkin bilgiler verdi.Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Kubilay Kolukırık, Araş. Gör. Soner Çini ve arkadaşları Tasavvuf Musikisi icra ettiler.Fakültemiz Din Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sn. Dr. Öğr. Üyesi Ali Güngör öğrencilerimize İlahiyatçılığın anlamı, sorumluluğu ve verimli çalışma yollarına ilişkin bilgiler verdi. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Mustafa Bayraktar fakültenin tarihi, akademik yapısı ve fakültenin görevleri hakkında bilgiler verdi.