Üniversitemiz öncülüğünde Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri düzenlendi. Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi arkasında gerçekleştirilen "Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılında 2023 Genç Fidan" Ağaç Dikimi Etkinliği'ne fakültemiz akademik personelinden Dr. Öğr. Üyesi Zübeyir ASLAN ve öğrencilerimiz tarafından katılım sağlandı.

Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından El Sanatları Sergisi düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Musa AKPINAR ve öğrencilerimiz fakültemiz adına etkinliğe katılım sağladılar.

Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu'nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, “100. Yılında Cumhuriyet” Paneli'nde konuşma yaptı.

Üniversitemiz Camii'nde şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasının yapılması akabinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Dekanımız Prof. Dr. Emrullah FATİŞ ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman CANER'in katılımlarıyla Şehitlik Ziyareti programı gerçekleştirildi.