Irak'ın KuzeyindeTürk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe-Kilit Operasyonlarında bölücü terör örgütünün hain terör saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için "Teröre Lanet ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü" yapıldı. Rektörlük binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa ÖZATA ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu KILIÇARSLAN konuşma yaptı. Üniversitemiz ve fakültemizden çok sayıda öğrenci ve akademisyenin katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüş Rektörlükten başlayarak Ahi Evran Üniversitesi Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazı ile sona erdi. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar dileriz.