Fakültemizde, 16.04.2024 tarihinde, "Bilimsel Araştırma Projeleri" toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Modül Sorumlusu Öğr. Gör. Ferhat TOSLAK, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Hakan KIR, UNİKOP Koordinatörü Doç Dr. İsmail DEMİR, Dekanımız Prof. Dr. Emrullah FATİŞ ve fakültemiz öğretim elemanları katılım sağladı. Toplantıda Öğr. Gör. Ferhat TOSLAK, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler verirken Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK de BAP kapsamında desteklenen projelerin özellikleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Doç. Dr. Hakan KIR ve Doç Dr. İsmail DEMİR hocalarımız da proje destekleri ve AR-GE çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Katkıda bulunan hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.