Fakültemiz ve Türkiye İlahiyatlar Platformu (TÜİP) 'nun  düzenlediği “Bahar Pikniği” 11 Mayıs Cumartesi günü Davulağıl Sosyel Tesisleri Piknik Alanı'nda gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu piknik programımız öğrencimizin Kur'an-ı Kerim tivaletiyle başladı. Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İdris Sami SÜMER hocamızın imametiyle cemaatle kılınan öğle namazının ardından hatim duası yapıldı. Pikniğimize katılan İHH temsilcileri Gazze'deki son durum ve boykot ürünlerine yönelik bir bilgilendirme yaptı. Daha sonra öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan yemek ikramı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ve hocalarımızın dönem sonu streslerini atarak keyifli vakit geçirdiği pikniğin düzenlenmesine öncülük eden Prof. Dr. Hüseyin KURT ve Arş. Gör. Harun ASLAN'a; TÜİP Öğrenci Topluluğu üyelerine, organizasyona emek veren öğrencilerimize ve bütün katılımcılarımıza teşekkür ederiz.