Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Prof. Dr. Musa Özata, Dekanımız Prof. Dr. Emrullah FATİŞ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Abdurrahman CANER ile Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM, fakültemizin kıymetli hocaları, fakültemiz öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla 2023-2024 Mezuniyet Töreni Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirildi.

Törende yabancı uyruklu öğrencilerimiz kendi ülkelerinin bayrakları ve sancakları ile kortej yürüyüşüne katıldılar. Yürüyüş sırasında öğrencilerimiz açtıkları Gazze pankartları ile Filistin halkına destek oldular.

Törende fakültemizdeki eğitimini birincilikle tamamlayan öğrencimiz Ali ARI bayrak teslimini ,öğrencimiz Hilal ÇAĞLAR üniversitemiz flamasının teslimini gerçekleştirdi.

Bayrak ve flama tesliminin ardından fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimize mezuniyet ve başarı belgeleri takdim edildi.