Öğretmenlik Uygulaması alan öğrencilerimiz,

1. Uygulama okullarınızda her hafta 6 saat uygulama dersine girmek üzere Valilik tarafından görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Haftada altı saat girmeniz gereken uygulama dersini daha az (iki saat, üç saat ya da dört saat) girmeniz durumunda, danışman öğretim üyeniz Öğretmenlik Uygulama dersinizi BAŞARISIZ kabul edebilir.

2. Uygulama okullarında her hafta doldurduğunuz gözlem formlarını Uygulama Danışman Öğretim Üyelerinize imzalatarak, dönem sonuna kadar muhafaza ediniz. Her hafta okulda yaşadığınız öğretmenlik deneyimlerini danışman öğretim üyeniz ile paylaşınız, sorunlarınızı zamanında haber veriniz.

3. Öğretmenlik Uygulaması Dersi I vize ve final notlarınız okullarda her hafta doldurduğunuz gözlem formları ve staj dosyalarına göre verilecektir. Fakültedeki danışman hocalarınızla her hafta düzenli olarak görüşmeye ve raporlarınızı göstermeye özen gösteriniz.

Hepinize başarılar dileriz.