Türkiye Kalite Derneği (KALDER) dış değerlendirme ekibi tarafından, Dr. Burak Erdinç önderliğinde, üniversitemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Öznur AKGİŞ İLHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Furkan BİRDAL rehberliğinde Avrupa Mükemmeliyet Modeli (EFQM) kapsamında "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" amacıyla 04.10.2023 tarihinde fakültemize saha ziyareti gerçekleştirildi. Görüşmeye fakültemiz dekanı Prof. Dr. Emrullah FATİŞ, Dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM ve Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Caner, Fakülte Sekreterimiz Bekir TEKİN, Fakültemiz Kalite Temsilcileri Araş. Gör. Mehmet BOZKIRLI, Araş. Gör. Rukiye ÇELEBİ ve Araş. Gör. Orhan ÇİNİCİ katıldı. 




Dış Değerlendirme Ekibi daha sonra fakültemiz EFQM kriterleri odak gruplarındaki hocalarımız ve öğrencilerimizle görüşmeler gerçekleştirdi. 






EFQM Modeli "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" kapsamında başta Dış Değerlendirme Ekibine, onlara rehberlik eden kıymetli hocalarımıza , Dış Değerlendirmede fakültemizi temsil eden öğretim üyelerimize, kalite temsilcilerimize ve öğrencilerimize değerli katkıları için teşekkür ederiz.