2023 yılı akademik çalışmalarının değerlendirilmesi sonucu dereceye giren öğretim üyeleri ile elamanlarına ödül ve belgelerinin takdim edildiği “2023 Yılı Akademik Başarı Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali GÜNEŞ, Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK ve Prof. Dr. Musa ÖZATA, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İLTER, akademik ve idari birimlerimizin yöneticileri, çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı. Ödül töreninde “Genç Bilim İnsanı Ödülleri”, “Bilim Teşvik Ödülleri” ve “Özel Ödüller” başlıkları altında 8 kategoride ödüller takdim edildi. Bilim teşvik ödülleri (İslami İlimler) kategorisinde Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Mustafa BAYRAKTAR ödül aldı.

Ödül törenini takiben yakın zamanda akademik yükselme ve ataması yapılan öğretim üyelerimize Biniş Giyme Töreni de düzenlenmiştir. Temel İslam Bilimleri öğretim üyemiz Hüseyin KURT’un Profesörlük kadrosuna, Kemal TAŞKIN’ın Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atamaları gerçekleşmiştir. Hocalarımıza Rektör hocamız tarafından binişleri giydirilerek belgeleri takdim edilmiştir.




Ödül almaya hak kazanan ve üst kadrolara ataması yapılan hocalarımızı tebrik ediyor, akademik çalışmalarında başarılar diliyoruz.