İlk öğrencilerini 2018 yılında alıp, 2021 yılında mezun eden fakültemiz, yeni olması nedeniyle, bir takım sınırlılıklar ile fırsatları birlikte yaşamaktadır. Bu kapsamda sahip olduğumuz en önemli fırsat, fakültemizde akademik kültürün yeni yeni gelişiyor olmasıdır. Başta öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz olmak üzere; İbrahim'in ateşine bir damla da olsa su taşıyan karınca misali, bu kültürün oluşumuna herhangi bir şekilde olumlu katkı sağlayıp destek veren tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkürler sunarım.

Prof. Dr. Cemalettin İPEK