Fakültemiz 2021 Yılı Faaliyet Planı Kapsamında Haziran Ayında Yapılması Planlanan Paydaş Ziyaretleri Gerçekleştirildi.

İlk olarak Kırşehir Abdülkadir Özcan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hüseyin KURT VE Dr. Öğr. Üyesi İsa KANİK ile ziyaret edildi. Okul Müdürü Seyfettin CERİT ile paydaş ilişkileri kapsamında birlikte hangi etkinliklerin yapılabileceği hakkında olumlu bir görüş alışverişi gerçekleştirildi. Seyfettin Cerit bey, okullarında verilen meslek derslerine fakültemiz öğretim üyelerinin belirli aralıklarla iştirak etmelerinin öğrencilerin üzerinde hedef koyma, vizyon oluşturma gibi olumlu etkiler oluşturacağını ifade etti.

Dekanımız Prof. Dr. Cemalettin İPEK, Dekan Yardımcımız Hüseyin KURT ve Fakültemiz Öğretim Görevlisi İdris Sami Sümer ile Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlükleri de ziyaret edildi. İl müftümüz Mehmet YAMAN ile 2021 yılında Ahilik ve Yunus Emre etkinliklerinde ve diğer ortak noktalarda neler yapılabileceği konuları görüşüldü.

Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Metin ALPASLAN’A hayırlı olsun temennilerimizi iletildi. Yine 2021 yılında Ahilik ve Yunus Emre etkinliklerinde, diğer ortak noktalarda ilişkilerin nasıl arttırılabileceği konuları ele alındı.

.

Olusturulma Tarihi:2021-06-02 11:26:00